AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğüyle yemek yemek

Kahve falında devlet büyüğüyle yemek yemek

Kahve falında devlet büyüğüyle yemek yemek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işarettir.

Kahve falında devlet büyüğüyle yemek yemek gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı genişletin.

Kahve falında devlet büyükleriyle yemek yemek hakkıyla kazanca, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüklerine yemek vermek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet büyüğüne yemek vermek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında devlet büyüğüyle yemek yemek insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski bir devlet büyüğü görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğü görmek kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünü misafir etmek işinden evine gidip geleceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına işaret eder.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir