AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğü görmek

Kahve falında devlet büyüğü görmek

Kahve falında devlet büyüğü görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında devlet büyüğü gördüyseniz:

  • Belli konulara en az sizin kadar katılımda bulunabilecek kişilerle çalışmalısınız.

Kahve falında devlet büyükleriyle oturmak tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında devlet büyüğünün karısını görmek sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işarettir.

Kahve falında devlet büyüğünü öldürmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet büyükleriyle konuşmak zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir devlet büyüğünün öldüğünü görmek öfkeli hareketlerde bulunacağına, özellikle para konusunda şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyükleriyle beraber olmak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir