AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğüne yemek vermek

Kahve falında devlet büyüğüne yemek vermek

Kahve falında devlet büyüğüne yemek vermek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüne yemek vermek gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanmalısınız.

Kahve falında devlet büyüğüyle yemek yemek düşlediği evliliğin gecikeceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyükleriyle yemek yemek bolluğun ve bereketin artacağına, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüklerine yemek vermek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüne yemek vermek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında devlet büyüğü cenazesi görmek kem gözlere geleceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğünden kalem almak bundan hayır göreceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir