AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski bir devlet büyüğü görmek

Kahve falında eski bir devlet büyüğü görmek

Kahve falında eski bir devlet büyüğü görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, aklına giren şeytana uyacağına, anne babayla ters düşüleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına yorulur.

Kahve falında eski bir devlet büyüğü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yatırımsal veya romantik ya da sevgi temalı ilişkilerinizle ilgili arabulucuk ya da farklı şekilde bir bağlantı teklifi getirebilirler.

Kahve falında eski bir devlet büyüğü görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, istemediği halde borçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek hastalıkların uzak duracağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğü misafir etmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine işarettir.

Kahve falında devlet büyüğü olmak yaşamına bakacağına, makamını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğü cenazesi görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, yüklü siparişler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyükleriyle yemek yemek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında devlet büyüğünden kalem almak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında evinde devlet büyüğü görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir