AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyükleriyle yemek yemek

Kahve falında devlet büyükleriyle yemek yemek

Kahve falında devlet büyükleriyle yemek yemek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet büyükleriyle yemek yemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi canlandırmak için gayret gösterebilirsiniz.

Kahve falında devlet büyüğüyle yemek yemek ev taşımaya, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüklerine yemek vermek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında devlet büyükleriyle yemek yemek projelerinin engellenmeye çalışılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğüne yemek vermek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünün eşini görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir devlet büyüğü görmek kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında evinde devlet büyüğü görmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğü misafir etmek sıkıntıların azalacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir