AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğünü misafir etmek

Kahve falında devlet büyüğünü misafir etmek

Kahve falında devlet büyüğünü misafir etmek kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, ona yardımcı olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğünü misafir etmek gördüyseniz:

  • Belli bir konunun başında bulunan bir kişiyle sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında devlet büyüğünü misafir etmek eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında devlet büyüğü misafir etmek kolay yollardan kazanacağına, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet adamını misafir etmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanına misafir olmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çalışkan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını misafir etmek aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyükleriyle beraber olmak zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyükleriyle yemek yemek yanlış işlere girileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir