AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak

Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak

Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kafasının boşalacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında herkesle tokalaşmak yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında kızla tokalaşmak iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine işarettir.

Kahve falında müdürle tokalaşmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine delalettir.

Kahve falında bir bayanla tokalaşmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaymakamla tokalaşmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, istediği noktalara geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir