AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızla tokalaşmak

Kahve falında kızla tokalaşmak

Kahve falında kızla tokalaşmak bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, onlarla ayrı düşeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleri hatırlamanız mevcut sorunların çözümünde size yardımcı olabilir.

Kahve falında kızla tokalaşmak yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında bir kızla tokalaşmak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun biriyle tokalaşmak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında bi erkekle tokalaşmak iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle tokalaşmak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insanlarla tokalaşmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında el tokalaşmak çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı biriyle tokalaşmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir