AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir bayanla tokalaşmak

Kahve falında bir bayanla tokalaşmak

Kahve falında bir bayanla tokalaşmak hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bir bayanla tokalaşmak gördüyseniz:

  • İstemeseniz de, verdiğiniz sözleri tutmanız gerekiyor.

Kahve falında bir bayanla tokalaşmak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında bayanla tokalaşmak fal sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanla konuşmak ve tokalaşmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kızla tokalaşmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle tokalaşmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında camide tokalaşmak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, çektiği zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında kadınla tokalaşmak onlara çok bağlı olacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgilisiyle tokalaşmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir