AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak

Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak

Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, sorunlu bir dönemin başlayacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak gördüyseniz:

  • Sizinle uğraşan birisine önemli bir ders vermeniz ya da onun hakkında ne yapacağınıza karar vermeniz olasıdır.

Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğüyle tokalaşmak ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında devlet başkanı ve eşini görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında devlet başkanı eşi görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının öldüğünü görmek hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına delalet eder.

Kahve falında bir devlet başkanı görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir