AnaSayfa / Genel / Kahve falında müdürle tokalaşmak

Kahve falında müdürle tokalaşmak

Kahve falında müdürle tokalaşmak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, şansının açılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında müdürle tokalaşmak gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Kahve falında müdürle tokalaşmak yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak iyi geçineceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı biriyle tokalaşmak kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymunla tokalaşmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş biriyle tokalaşmak malının ve gelirinin çoğalacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle tokalaşmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine işarettir.

Kahve falında erkeklerle tokalaşmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına alamet eder.

Kahve falında akrabayla tokalaşmak rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir