AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğünü öpmek

Kahve falında devlet büyüğünü öpmek

Kahve falında devlet büyüğünü öpmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında devlet büyüğünü öpmek gördüyseniz:

  • Yakında aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünü öpmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, şansının da döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet adamı öpmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanını öpmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir