AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanını elini öpmek

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına yorulur.

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek gördüyseniz:

  • Aranızın açılmasına neden olan sorunların aslında çok da önemli olmadığını fark edeceksiniz.

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, elde bulunan imkânların artacağına işarettir.

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını öpmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine inanılır.

Kahve falında belediye başkanının elini öpmek atılan adımların zarar vereceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine inanılır.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, işinde terfi edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir