AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanını öpmek

Kahve falında devlet başkanını öpmek

Kahve falında devlet başkanını öpmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, şanssızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını öpmek gördüyseniz:

  • İşinize karışan veya işinizi eleştiren kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında devlet başkanını öpmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, zengin bir hayata sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, parasız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, işlerin ters gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir