AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğünden kalem almak

Kahve falında devlet büyüğünden kalem almak

Kahve falında devlet büyüğünden kalem almak küslüklerin biteceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında devlet büyüğünden kalem almak gördüyseniz:

  • Siz ertelemeye çalışsanız da, mevcut bir düzenlemenin bazı parçalarının bir an önce yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir.

Kahve falında devlet büyüğünden kalem almak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında devlet büyüğünün karısını görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü devlet büyüğü görmek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünün öldüğünü görmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğü olduğunu görmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına yorulur.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğü konuşmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında devlet büyüğü görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir