AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğü olduğunu görmek

Kahve falında devlet büyüğü olduğunu görmek

Kahve falında devlet büyüğü olduğunu görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük bir rahata ereceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğü olduğunu gördüyseniz:

  • Kimsenin bunu sahiplenmesine, ortak olmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında devlet büyüğü konuşmak çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında bir devlet büyüğü görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski bir devlet büyüğü görmek hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına inanılır.

Kahve falında devlet büyüğünün ağladığını görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğünü hasta görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünü ölmüş görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünü korumak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğünü evinde görmek sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir