AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğünün karısını görmek

Kahve falında devlet büyüğünün karısını görmek

Kahve falında devlet büyüğünün karısını görmek keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünün karısını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için hoşunuza gitmese bile hızlı değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında devlet büyüğünün karısını görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına inanılır.

Kahve falında devlet başkanının karısını görmek her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Kahve falında devlet büyüğüyle yemek yemek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet büyüğünün öldüğünü görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüne su vermek sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü devlet büyüğü görmek kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğünden kalem almak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir