AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet büyüğü konuşmak

Kahve falında devlet büyüğü konuşmak

Kahve falında devlet büyüğü konuşmak güzel günler geçireceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, bu işle birlikte hayatında çok büyük zenginliğe kavuşacağı bir döneme gireceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, kazancın düşeceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğü konuşmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınıza yardım edebilir veya inandığınız amaçlar için aktivitelere katılımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında devlet büyükleriyle konuşmak ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında devlet büyüğü konuşmak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında devlet büyüğüyle konuşmak bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında devlet adamıyla konuşmak mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında devlet büyüğü görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, işinin de hep yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünü öpmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, evlatların hayırsız çıkacağına işaret eder.

Kahve falında devlet büyüğünün karısını görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir