AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü devlet büyüğü görmek

Kahve falında ölü devlet büyüğü görmek

Kahve falında ölü devlet büyüğü görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, hem çok mutlu olacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü devlet büyüğü gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında ölü devlet büyüğü görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına delalettir.

Kahve falında devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet büyükleri görmek işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında devlet büyükleriyle beraber olmak yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, afiyette ve keyifte olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen devlet büyüğü görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına işaret eder.

Kahve falında devlet büyüklerine hizmet etmek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet büyüğünü öldürmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir