AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanı ve eşini görmek

Kahve falında devlet başkanı ve eşini görmek

Kahve falında devlet başkanı ve eşini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanı ve eşini gördüyseniz:

  • Bazı planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında devlet başkanı eşi görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanı eşini görmek hanesine güneş doğacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanı ve eşini görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında devlet başkanının eşini görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında devlet başkanı öldürmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanına sarılmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanından para almak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında bir devlet başkanı görmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir