AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanı eşi görmek

Kahve falında devlet başkanı eşi görmek

Kahve falında devlet başkanı eşi görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, huzursuzlukların son bulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanı eşi gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı belirlemeniz durumunda, işinizi kolaylaştırabilecek konuşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında devlet başkanı eşini görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalettir.

Kahve falında devlet başkanı eşi görmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanının eşini görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanı ve eşini görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının ağladığını görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, başarıya giden yollarını açacağına delalet eder.

Kahve falında devlet başkanını hasta görmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının öldüğünü görmek hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir