AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanının kızını görmek

Kahve falında devlet başkanının kızını görmek

Kahve falında devlet başkanının kızını görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının kızını gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında devlet başkanının kızını görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine yorulur.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanına sarılmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında devlet başkanının görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına inanılır.

Kahve falında devlet başkan görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında devlet başkanı ölmüş görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir