AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanına sarılmak

Kahve falında devlet başkanına sarılmak

Kahve falında devlet başkanına sarılmak kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, kimseye borçlanmayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanına sarılmak gördüyseniz:

  • Sakın üzerine gitmeyin, gerçekten hasta olabilir.

Kahve falında devlet başkanına sarılmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla yemek yemek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında devlet başkanını öpmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalettir.

Kahve falında devlet başkanı öldürmek aile işlerinin başına geçeceğine ve hem ev, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanını evinde görmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına tabir olunur.

Kahve falında devlet başkanını ölmüş görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanı görmek yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında amerika devlet başkanı görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir