AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanını görmek

Kahve falında devlet başkanını görmek

Kahve falında devlet başkanını görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya işleri halletme biçiminizde fark yaratabilecek mücadeleci bir ortam söz konusu olabilir.

Kahve falında devlet başkanını misafir etmek bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında amerika devlet başkanını görmek cebinin para göreceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını öldürmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir