AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, kudret ve hikmet sahibi olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet başkanını gördüyseniz:

  • Konuları zorlamamakta fayda var.

Kahve falında yabancı devlet başkanını görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine yorulur.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak sağlıklı ve zinde olacağına, hayata daha sıkı tutunacağına işarettir.

Kahve falında devlet başkanını ağlarken görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında devlet başkanı eşi görmek aile hayatına adım atılacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanını görmek kısmetinin kapanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında devlet başkanının öldüğünü görmek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet başkanın öldüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir