AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanı ölmüş görmek

Kahve falında devlet başkanı ölmüş görmek

Kahve falında devlet başkanı ölmüş görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, elinin darda kalmayacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanı ölmüş gördüyseniz:

  • Bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olan kişiler sizi yorabilir.

Kahve falında devlet başkanına sarılmak eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında büyük devlet başkanı görmek içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Kahve falında devlet başkanı öldürmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında devlet başkanı eşini görmek huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek çok rahat edeceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak variyet sahibi olacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına işaret eder.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanıyla konuşmak zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir