AnaSayfa / Genel / Kahve falında amerika devlet başkanı görmek

Kahve falında amerika devlet başkanı görmek

Kahve falında amerika devlet başkanı görmek maddi sorumluluklarının artacağına, mutlu olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına delalet eder.

Kahve falında amerika devlet başkanı gördüyseniz:

  • Yanlış yönlendiriyorlar veya zamanınızı yanlış kullanmanıza neden oluyorlar.

Kahve falında devlet başkanıyla tokalaşmak huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanının görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanıyla yemek yemek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine delalettir.

Kahve falında devlet başkanından hediye almak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine işaret eder.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek yaşam enerjisi ile dolacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında başka bir devletin başkanını görmek gam ve kasavetin de uçup gideceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine delalettir.

Kahve falında devlet başkanının eşini görmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanı ve eşini görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, elinin de bolluk göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir