AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet başkanından para almak

Kahve falında devlet başkanından para almak

Kahve falında devlet başkanından para almak sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, konforunun artacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında devlet başkanından para almak gördüyseniz:

  • Yeni çevrelere girebilir, faydalı arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında devlet başkanından para almak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet başkanıyla sohbet etmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Kahve falında yabancı devlet başkanı görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına tabir olunur.

Kahve falında zalim devlet başkanı görmek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş devlet başkanı görmek çok hayırlı günler görüleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına delalettir.

Kahve falında eski devlet başkanı görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını öpmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanına sarılmak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, kişinin iyi hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir