AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamıyla konuşmak

Kahve falında devlet adamıyla konuşmak

Kahve falında devlet adamıyla konuşmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, refaha erileceğine delalettir.

Kahve falında devlet adamıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Kahve falında devlet adamıyla konuşmak uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına yorulur.

Kahve falında eski devlet adamı görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devlet adamını öpmek yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamıyla kavga etmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında bir devlet adamını görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında devlet adamı öldürmek soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında devlet adamının mezarını görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalet eder.

Kahve falında önemli bir devlet adamı görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir