AnaSayfa / Genel / Kahve falında deveye yem vermek

Kahve falında deveye yem vermek

Kahve falında deveye yem vermek çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, onların önüne geçeceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulur.

Kahve falında deveye yem vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda aylar sürebilecek maceralara atılmak üzere olabilirsiniz.

Kahve falında deveye yem vermek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine alamet eder.

Kahve falında ata yem vermek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine inanılır.

Kahve falında yemenue gitmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, rütbenin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında yılana yem vermek birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında hindiye yem vermek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında civcive yem vermek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeme yemek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balıklara yem olmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir