AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılana yem vermek

Kahve falında yılana yem vermek

Kahve falında yılana yem vermek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yılana yem vermek gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri ya da farklı felsefeleri tanımanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeniz hayata daha geniş açıdan bakmanızı, size ilham veren kişilerle bir araya gelmenizi ya da hoşlandığınız şeylerle ilgilenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yılana yem vermek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk yememek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koyuna yem vermek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yem vermek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, bekârlığına da veda edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında keçiye yem vermek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta görüp yememek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına rivayet eder.

Kahve falında haram yememek hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında balık yem atmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir