AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıklara yem olmak

Kahve falında balıklara yem olmak

Kahve falında balıklara yem olmak girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine işaret eder.

Kahve falında balıklara yem olmak gördüyseniz:

  • Kendini daha fazla düşünmen sevdiğin ile arandaki olumlu diyaloğu bozabilir.

Kahve falında balık yemi görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balığa yem vermek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında balıklara yem vermek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balık yemeye gitmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akvaryum balıklarına yem vermek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balık yem atmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulur.

Kahve falında balıklara yem olmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında balıklara yem verdiğini görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir