AnaSayfa / Genel / Kahve falında civcive yem vermek

Kahve falında civcive yem vermek

Kahve falında civcive yem vermek hayatının da herkesin imreneceği ve sahip olmak isteyeceği kadar güzel geçeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, artık daha dikkatli davranacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret eder.

Kahve falında civcive yem vermek gördüyseniz:

  • İşleri daha da hızlandırmak çekiciliğinizi kullanmanız gerekebilir.

Kahve falında civcive yem vermek hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında civciv yemi görmek muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deveye yem vermek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılana yem vermek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercine yem vermek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, kendi işini açacağına alamet eder.

Kahve falında yemenue gitmek elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, maddi olarak zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında dondurma yememek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanlara yem olmak hoş muhabbette olacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir