AnaSayfa / Genel / Kahve falında su içeni görmek

Kahve falında su içeni görmek

Kahve falında su içeni görmek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, büyük kazançlar elde edileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, herkesin şaşırtılacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına inanılır.

Kahve falında su içeni gördüyseniz:

  • Rekabet içeren durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tuzlu su içirmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında içme suyu görmek konferans ve seminerlere katılacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında hastaya su içirmek tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında başka birine su içirmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içtiği suya kanmamak şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında içi su dolu tencere görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında içi su dolu kazan görmek eşiyle bahtiyar olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalet eder.

Kahve falında meyve suyu içtiğini görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir