AnaSayfa / Genel / Kahve falında devenin işediğini görmek

Kahve falında devenin işediğini görmek

Kahve falında devenin işediğini görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, huzursuz olacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Kahve falında devenin işediğini gördüyseniz:

  • Yön gösterme konusunu ertelemekte fayda var.

Kahve falında devenin işediğini görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvanın işediğini görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, ortamın bir hayli gerileceğine delalet eder.

Kahve falında bahçeye işediğini görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının işediğini görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına delalet eder.

Kahve falında işediğini temizlemek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine işediğini görmek işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ayağına işediğini görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında eve işediğini görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir