AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve işediğini görmek

Kahve falında eve işediğini görmek

Kahve falında eve işediğini görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, zararlarını telafi edeceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve işediğini gördüyseniz:

  • Bazı konuların gerçek içeriğini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında kedinin eve işediğini görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin eve işediğini görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve işediğini görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hanesinin bollukla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında durmadan işediğini görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa işediğini görmek ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulur.

Kahve falında küvete işediğini görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yere işediğini görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında sokakta işediğini görmek kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir