AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının işediğini görmek

Kahve falında başkasının işediğini görmek

Kahve falında başkasının işediğini görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, insanlarla uyumunun artacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının işediğini gördüyseniz:

  • Sizi engellemek amacıyla uydurulmuş haberler almanız ya da dedikodular dinlemeniz olasıdır.

Kahve falında birinin senin üstüne işediğini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, daha rahat para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ayağına işediğini görmek evleneceğinize, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında birinin yatağına işediğini görmek ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına yorulur.

Kahve falında mutfağa işediğini görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalettir.

Kahve falında başka birinin işediğini görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına inanılır.

Kahve falında başkasını işediğini görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının işediğini görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza inanılır.

Kahve falında kiloduna işediğini görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir