AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine işediğini görmek

Kahve falında üzerine işediğini görmek

Kahve falında üzerine işediğini görmek daha güçlü hale geleceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine işediğini gördüyseniz:

  • Yeni işlerinizde, planlarınızda veya düzenlemelerde eski sistemde veya modelle ilerlemeniz sorun yaratabilir.

Kahve falında bebeğin üzerine işediğini görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına rivayet eder.

Kahve falında herkesin içinde işediğini görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusunun işediğini görmek sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına inanılır.

Kahve falında erkek çocuğun işediğini görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, edilen duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üzerinize işediğini görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine rivayet eder.

Kahve falında filin işediğini görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine, itibarını zedeleyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin kan işediğini görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Kahve falında yavru köpeğin işediğini görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, engellerin aşılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir