AnaSayfa / Genel / Kahve falında işediğini temizlemek

Kahve falında işediğini temizlemek

Kahve falında işediğini temizlemek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, insanlara her türlü yardımı yapacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine yorulur.

Kahve falında işediğini temizlemek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir iş veya projede rakiplerinizin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında işediğini temizlemek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalettir.

Kahve falında işediği yeri temizlemek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halıya işediğini görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadının ayakta işediğini görmek sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bir hayvanın işediğini görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin üzerine işediğini görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına inanılır.

Kahve falında havuza işediğini görmek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sürekli işediğini görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir