AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ayağına işediğini görmek

Kahve falında birinin ayağına işediğini görmek

Kahve falında birinin ayağına işediğini görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, isteklerini yerine getireceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, onu darda bırakmayacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ayağına işediğini gördüyseniz:

  • Aklınızdaki proje veya hedefleriniz size çok şey katabilir.

Kahve falında ayağına işediğini görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, kızına daima sahip çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ayağına işediğini görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önüne işediğini görmek bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakta işediğini görmek şansın yüzüne güleceğine, paslı bir çiviye basabileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvara işediğini görmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına delalettir.

Kahve falında yatağa işediğini görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymunun işediğini görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ineğin işediğini görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir