AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve boncuğu görmek

Kahve falında deve boncuğu görmek

Kahve falında deve boncuğu görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, talihin yüze güleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında deve boncuğu gördüyseniz:

  • Yeni yerler keşfedebilir, ilginç kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında deve boncuğu görmek büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, alım gücünün artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah boncuklu kolye görmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, heyecan ve hareketlilik geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bilezik görmek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boncuk yutmak zenginliğe sahip olacağına, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu taç görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında boncuklu tülbent görmek duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında boncuk kolye takmak bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boncuk oyası görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, istenen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir