AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk yutmak

Kahve falında boncuk yutmak

Kahve falında boncuk yutmak kötü gününü de paylaşacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, mesleğine dört elle sarılacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında boncuk yutmak gördüyseniz:

  • Kibirli veya ukala bir imaj yaratmamaya çalışmak için ekstra gayret göstermek durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında boncuk yutmak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına delalettir.

Kahve falında bozuk para yutmak elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz hap yutmak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında göz yutmak geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında nişan kurdelesi yutmak hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kürdan yutmak helal lokma yiyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında saç yutmak aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, variyetini çoğaltacağına delalettir.

Kahve falında saç yumağı yutmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir