AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuk oyası görmek

Kahve falında boncuk oyası görmek

Kahve falında boncuk oyası görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, anlaşmazlıkların biteceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boncuk oyası gördüyseniz:

  • En ufak detayı dahi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Kahve falında oya boncuğu görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuk oyası görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet eder.

Kahve falında boncuklu oya görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iğne oyası örmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pembe oya görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, hanenizde bolluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havlu kenarı oyası görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında oyalı yazma örtmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Kahve falında yazma oyası görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir