AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu tülbent görmek

Kahve falında boncuklu tülbent görmek

Kahve falında boncuklu tülbent görmek kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında boncuklu tülbent gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Kahve falında boncuklu tülbent görmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tülbent oyalamak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil oyalı tülbent görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tülbent yıkamak takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine yorulur.

Kahve falında başına tülbent bağlamak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tülbent bağlamak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başında tülbent olduğunu görmek büyük başarılar elde edeceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında başına beyaz tülbent örtmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir