AnaSayfa / Genel / Kahve falında boncuklu taç görmek

Kahve falında boncuklu taç görmek

Kahve falında boncuklu taç görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında boncuklu taç gördüyseniz:

  • İş hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında boncuklu taç görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine tabir olunur.

Kahve falında saç tacı görmek borç ödemeye, sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçek taç görmek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çiçekli taç görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına inanılır.

Kahve falında gülden taç görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçında taç görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında gelin tacı giymek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına işaret eder.

Kahve falında taç görmek yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir