AnaSayfa / Genel / Kahve falında dev canavar görmek

Kahve falında dev canavar görmek

Kahve falında dev canavar görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, malının artmasını sağlayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında dev canavar gördüyseniz:

  • Plan, proje veya fikirlerinizi ortaya koyma biçiminiz meteor yağmurlarını andırıyor olabilir.

Kahve falında dev canavar görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde canavar görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, endişelerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında su canavarı görmek bunun kendisine büyük güç vereceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canavarı öldürmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına işaret eder.

Kahve falında van gölü canavarı görmek zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında yeşil canavar görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalet eder.

Kahve falında canavar olduğunu görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında canavar tarafından kovalanmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir