AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil canavar görmek

Kahve falında yeşil canavar görmek

Kahve falında yeşil canavar görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, tazeleneceğine, zahmetinin çoğalacağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil canavar gördüyseniz:

  • Teyakkuzda olmanızda fayda var.

Kahve falında yeşil canavar görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet eder.

Kahve falında denizden canavar çıktığını görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında su canavarı görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında denizde canavar görmek geçimin kolaylaşacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında canavar balık görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz canavarı görmek kazancın gittikçe azalacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına inanılır.

Kahve falında canavarla savaşmak yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının canavar olduğunu görmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir