AnaSayfa / Genel / Kahve falında su canavarı görmek

Kahve falında su canavarı görmek

Kahve falında su canavarı görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, mutluluğun ve kazancın azalacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su canavarı gördüyseniz:

  • Belli bir bütçeye bağlı kalarak kişisel gelişiminizi ilgilendiren adımlara atmanız mümkün olabilir.

Kahve falında su canavarı görmek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde canavar görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, alım gücünde yükselme olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında canavar olduğunu görmek kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında denizden çıkan canavar görmek kötü günlerin biteceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında canavar tarafından kovalanmak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil canavar görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorulur.

Kahve falında canavardan kurtulmak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, hileye, fesada bulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında deniz canavarı görmek kazancının iki kat artacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir