AnaSayfa / Genel / Kahve falında canavar tarafından kovalanmak

Kahve falında canavar tarafından kovalanmak

Kahve falında canavar tarafından kovalanmak sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kendisine ev alacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında canavar tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Kahve falında canavar tarafından kovalanmak çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine rivayet eder.

Kahve falında canavar tarafından öldürülmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında su canavarı görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, ekmeğinin de artacağına inanılır.

Kahve falında beyaz canavar görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, hastalıkların uzak duracağına işarettir.

Kahve falında canavarı öldürmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canavar balık görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına işarettir.

Kahve falında gökyüzünde canavar görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah canavar görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir