AnaSayfa / Genel / Kahve falında canavar olduğunu görmek

Kahve falında canavar olduğunu görmek

Kahve falında canavar olduğunu görmek hayırlı bir haber alınacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında canavar olduğunu gördüyseniz:

  • Hamlenizi yapmadan önce, diğerlerinin size doğru gelmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında canavar öldürdüğünü görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında canavar tarafından kovalanmak sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında gölde canavar görmek renk ve eğlence geleceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına delalet eder.

Kahve falında canavardan kaçmak üzülmesine dahi gerek olmayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz canavar görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda canavar görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kurt canavar görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında tek gözlü canavar görmek güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir